Élet-Tér-Rendezés

Mindannyian térrendezők vagyunk, hisz az első lélegzetvételünkkel átrendezzük magunk körül a Teret. Magunkra húzzuk, alakítjuk, formáljuk. Tudatosan vagy tudattalanul.
De miért is formáljuk a teret? Mert kell egy hely. Kell egy hely, amelyet az egységből kiszakadt lélek kiragad, magáénak érez és megformál  - megteremti ott saját világát, saját közösségét, családját – saját mindenségét, saját biztonságát.
E tér kiragadásának és kialakításának a módja igen sajátságos, korok, népek és kultúrák szerint változik.
Egy ház a világegyetem, a kozmosz kicsinyített mása. Sőt, mi több, egy otthon, egy ház, a második testünk, védő és energiát adó burok. Elválaszt és összeköt, gyógyít és megbetegít, biztonságot ad és bizonytalanságban tarthat, ha kell hűt, és ha kell, felmelegít, táplál és termékenyít.
A legjobb, ha a házad neked épül, rád van „szabva”, de legalábbis benne van a szíved és a lelked: -tehát tükröz Téged! Szerintem mindannyiunknak van „saját” háza, ami róla szól és ami vele változik. És akár cserélődik, ha kell, ha a változás megérett rá.

Természeti erők, bolygók járása, egyetemes törvényszerűségek olvashatók le, mind a magyar mind a védikus térrendezés szabályaiból. Arány, ritmus, zene  - misztérium.

A ház mikrokozmosz. A makrokozmosz kicsinyített mása, melyben megtalálható minden. A ház mindensége hat ki a benne lakók mindenségére. Mert „amint fent úgy lent, és amint kívül, úgy belül”. Olyan, mint egy lencse, mely a természet és a kozmosz erőit, energiáit a ház lakóira fókuszálja, s ezáltal kapcsolja be az embert a természet körforgásába, teszi a környezet részévé. És a lencse minőségétől függ a fókusz megragadása, hogy a kialakított élettér betölti-e a neki szánt lelki és fizikai funkciót, tükrözi-e a benne élők igényét és célját, vagy hátráltatja, gátolja a benne élők fejlődését és kiteljesedését.

Ha szeretnél többet tudni a tér rendezéséről, érdekel a vaszati, az indiai térrendezés művészete, szeretnéd otthonod energiáit harmóniába hozni önmagaddal és az életeddel, látogass el a www.terrendezes.hu oldalamra.

Most mindezt a tudást integrálom és alkalmazom a korábban megtanultakkal és tapasztaltakkal, úgy mint az indiai térrendezés, lakberendezés, radiesztézia, azaz Élet-Tér-Rendezést összhangba hozni a Lélek-Tér-Rendezéssel, integrálni önmagunk külső és belső életterét, mert „amint fent úgy lent, és amint kint úgy bent”.